Työssäsi vastaat omista isännöintikohteistasi ja tehtäviisi kuuluvat mm. asukasyhteistyö, asuntotarkastukset ja asuntoremonttien teettäminen sekä kiinteistönhoidon valvonta. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua aktiivisesti yhtiön toiminnan kehittämiseen ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi.

Edellytämme isännöitsijältä oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsomme erityisesti viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kiinteistöjen ylläpidon ja rakentamisen osaamisen. Työajoihin tarvitset omaa autoa.

Tarjoamme vakituisen työn, hyvät työskentelyolosuhteet, säännöllisen päivätyöajan ja mahdollisuuden kouluttautumiseen työn ohessa.

Työsuhteessa noudatetaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta ja 4 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö, Gutzeitintie 8 48100 Kotka.

Organisaation kuvaus

Kotkan Asunnot Oy on vuokra-asuntoyhtiö, jonka osakekannan omistaa Kotkan kaupunki. Omistuksessamme on noin 140 rivi- ja kerrostaloa sekä yksittäisiä osakehuoneistoja. Yhteensä 2700:ssa asunnossamme on koti lähes neljälletuhannelle kotkalaiselle. Liikevaihtomme on noin 17 M€ ja palveluksessamme on 11 työntekijää.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Juha Tiitta puh. 040 480 9450 ja kiinteistöpäällikkö Tarja Suortti puh. 040 749 8578

Lue lisää ja jätä hakemus tehtävään Kuntarekry.fi-sivuilla.