Kotkan Asunnot Oy hakee innostavaa ja tulevaisuuteen katsovaa toimitusjohtajaa

Tehtävänä on vastata Kotkan Asunnot Oy:n toiminnasta, kehittämisestä ja yhtiön tuloksellisuudesta. Toimitusjohtaja vastaa yhtiön rahoituksesta ja taloushallinnon järjestämisestä sekä asiakaspalvelun kehittämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluu henkilöstöhallinto. Toimitusjohtaja toteuttaa työssään yhtiön hallituksen ja konsernin hyväksymiä linjauksia.

Edellytämme valittavalta henkilöltä vahvaa talousosaamista, näyttöjä hyvästä henkilöstöjohtamisesta ja taitoa toiminnan kehittämiseen. Lisäksi edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuten osoitettavissa olevaa tehtävän vaatimuksia vastaavaa osaamista sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Pidämme tärkeänä hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä.

Arvostamme kykyä pitää yllä hyvää työilmapiiriä ja valmiutta johtaa joukkoa edestä. Pidämme hyvänä ymmärrystä sosiaalisen median hyödyntämisestä yhtiön toiminnassa. Rakentamiseen ja kiinteistönhallintaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme suomen ja englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista hallintaa.

Tarjoamme hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön, monipuolisen työtehtävän, mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen sekä kunnossa olevan yhtiön, joka katsoo positiivisesti eteenpäin. Toimitusjohtajalle laaditaan johtajasopimus Kotkan kaupungin konserniohjeiden mukaisesti.

Paikka täytetään 1.3.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15) Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan Asunnot Oy / toimitusjohtaja, Gutzeitintie 8 48100 Kotka.

Lue lisää ja jätä hakemus tehtävään Kuntarekry.fi-sivuilla.